Gyakran ismételt kérdések

Hogyan adhatok fel hirdetést a Fejvadász.ro oldalra?

Az alábbi ábra szemlélteti a folyamatot:

 1. Regisztráció

  • Csakis cégek illetve szervezetek regisztrálhatnak az oldalra

  • A regisztrációhoz szükséges a pontos adatok megadása, a cég/szervezet valamilyen hivatalos bejegyzési dokumentumának a feltöltése a rendszerbe, valamint a cég/szervezet logójának a feltöltése

  • A regisztrációt követően rendszerünk e-mailt küld a megadott címre. A levélben található linkre kattintva aktiválható az Álláshirdetői profil.

 2. Hirdetések szerkesztése

  • Hirdetések feladására a regisztráció megerősítését követően van lehetőség.

  • Hirdetések feladásáért be kell jelentkezni. A bejelentkezés a Fejvadász.ro honlap jobb felső sarkában található „HIRDESS ITT!” feliratra kattintva érhető el.

  • Bejelentkezés után a jobb oldali oszlopban az Új álláshirdetés szövegrészre kattintva jelenik meg az új álláshirdetés hozzáadását lehetővé tevő oldal.

  • A kitöltés során az Álláskínálónak a következő adatokat szükséges megadnia: pozíció megnevezése, választott csomag típusa, település, iparág, foglalkoztatás jellege, pozíciószint, jogviszony, feladatok (a pozíció leírása), a jelentkezés módja és a jelentkezési határidő. A munkaidő leírása, elvárások, és amit a munkaadó kínál mezők kitöltése opcionális.

  • A hirdetés elmentését követően lehetőség van újabb álláshirdetés hozzáadására is.

 3. PRO FORMA számla letöltése

  • Miután minden álláshirdetést feltöltött, a jobb oldali sávban elérhető Kosár szövegmezőre kattintva láthatja rendelése összesítését. A rendelés elküldése gombra kattintva a rendszer automatikusan elkészít egy PRO FORMA számlát, aminek a segítségével ki tudja fizetni a hirdetés(ek) ellenértékét.

 4. Számla kifizetése és a kifizetés igazolása

  • Miután banki átutalással, legtöbb 5 napon belül törlesztette a számla ellenértékét, két lehetősége van. Vagy megvárja, amíg az összeg megjelenik számlánkon, vagy elküldi a kifizetést igazoló bizonylatot az office@transindex.ro e-mail címre. Utóbbi megoldás esetén gyorsabban számíthat a hirdetése megjelenítésére a Fejvadász.ro oldalon.

 5. Álláshirdetés elemzése a Fejvadász.ro munkatársa által

  • A számla ellenértékének a beérkezése (vagy a kifizetés bizonyítása) után a Fejvadász.ro munkatársa legfeljebb 2 munkanapon belül elemzi az Ön által feltöltött hirdetés(ek)t. Amennyiben azt az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) foglaltakkal összehangban levőnek találja, jóváhagyja a hirdetést és az felkerül a Fejvadász.ro oldalra.

  • Amennyiben a hirdetés nem egyeztethető össze az ÁSZF-ben foglaltakkal, az Álláshirdető e-mailben indoklást fog kapni a visszautasítás okáról és amennyiben kijavítható hibáról van szó, ismét lehetősége lesz a hirdetés szerkesztésére.


 

Milyen településekről lehet hirdetéseket feladni?

A Fejvadász.ro csak romániai településeken történő munkavégzésre szóló hirdetéseket fogad el. Az oldalon nincs lehetőség külföldi munkalehetőségek megjelenítésére. Amennyiben külföldi munkát szeretne hirdetni a Transindex portofólió felületein, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a marketing@transindex.ro e-mail címen. Nincs lehetőség kisebb települések megjelölésére rendszerünkben, ezért kérjük, ilyen esetekben jelölje meg a legközelebbi nagyobb települést.

Milyen nyelven lehet hirdetéseket feladni?

Csak magyar nyelvű hirdetéseket fogadunk el.

Hány munkakört lehet meghirdetni egy álláshirdetésben?

Egy hirdetésben csak egyetlen típusú munkakör meghirdetésére van lehetőség. Ez nem jelenti viszont azt, hogy ha ugyanarra a munkakörre több munkatársat is keres, akkor több hirdetést kell feladnia. Például ha öt darab pincért keres, akkor elég egy hirdetés. Ha viszont pincért és takarítót is keres, akkor a két különböző munkakört két különböző hirdetésben kell feltüntetni.

Mennyibe kerül egy hirdetés?

Egy hagyományos álláshirdetés megjelenítése 28 napon keresztül 28 lejbe kerül. A hagyományos hirdetések a Fejvadász.ro oldalon jelennek még, a címlapon a legfrisebb hirdetéseknél pedig mindig a legutóbb hozzáadott hirdetés kerül elsőként listázásra.

Lehetőség van kiemelt álláshirdetés megjelenítésére is. Ezek 49 lejbe kerülnek, garantáltan megjelennek a Fejvadász.ro címlapján a Kiemelt hirdetéseknél. A Kiemelt hirdetések megjelennek a Transindex hírportálon elhelyezett Fejvadász felületen is.

Személyreszabott csomagokat is kínálunk abban az esetben, ha hirdetését reklámbanner kampánnyal szeretné kísérni. Ezekben az esetekben munkatársunk külön ajánlatot készít az ajánlatot igénylő Álláshirdetőnek.

Lehetőség van a céges adatok, vagy a jelszó megváltoztatására?

Igen, bejelentkezést követően a jobb oldali oszlopban elérhető Cégadatok szöveges mezőre kell kattintani.

Lehetőség van a már megjelent hirdetés módosítására?

Egyetlen alkalommal lehetőséget biztosítunk a már megjelent hirdetések módosítására. Ebben az esetben viszont a hirdetés mindaddig inaktívvá válik, amik a Fejvadász.ro munkatársa ismét nem ellenőrizte a hirdetés tartalmát.

Feltöltöttem a hirdetést, miért nem jelenik meg?

A hirdetések csak moderálás után és a számla kifizetése után jelennek meg. A Fejvadász.ro munkatársa a kifizetést követő 2 munkanapon belül dönt a hirdetés elfogadásáról, szerkesztéséről vagy elutasításáról az ÁSZF-ben foglaltak alapján. A döntésről minden alkalommal e-mailben értesítjük az Álláshirdetőt.

Miért jelenik meg Fejvadász logó a hirdetésem mellett?

Nem töltött fel logót a céges adatok megadásakor. Lehetősége van ezt pótolni: jelentkezzen be fiókjába és a jobb oldali oszlopban a cégadatok szöveges mezőre kattintva töltse fel a cége/szervezete logóját. Jóváhagyást követően ez a kép fog megjelenni a hirdetései mellett.

Elutasították a hirdetésem, visszakapom a kifizetett összeget?

Az ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően nincs lehetőség már kifizetett álláshirdetés ellenértékének a visszatérítésére. Amennyiben hirdetése nem felel meg a Fejvadász.ro szabályainak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hibát legyen lehetősége kijavítani a hirdetés szerkesztése által. Ha viszont javíthatatlan összeférhetetlenségről van szó (pl. a hirdetés külföldi munkavégzésre szól), nem áll módunkban orvosolni a problémát és nem tudjuk visszatéríteni a kifizetett összeget.