gazdasági újságíró gyakornok

Iparág: Marketing, média, PR;
Település/megye: Kolozsvár;
Foglalkoztatás jellege: rugalmas munkaidő
Pozíciószint: munkatárs
Jogviszony: gyakornok
Munkaidő: Rugalmas munkaidő.
Feladatok(a pozíció leírása): A Pénzcsinálók.ro gazdasági portálunk gyakornokot keres. Gyere és próbáld ki, hogyan ötvözhető a gazdaság és az újságírás, tanuld meg, mitől fontos egy hír, hogyan áll össze egy cikk, milyen forrásokból érdemes tájékozódni, hogyan lehet jó témákat találni.

Ambiciózus, tudásszomjas, csapatban dolgozni kívánó és tudó gyakornokot keresünk, aki rugalmas munkaidőben, gyakornoki ösztöndíj fejében nyitott a szakmai tapasztalatszerzésre.
Elvárások: Ha tudod, mi a különbség a ROBOR és egy jó bor között, ha a monetáris lazításról nem (csak) tengerparton koktélozó bankárok jutnak eszedbe, és nem ijedsz meg a gerillamarketingtől, biztosan te vagy, akit keresünk. Ha meg ezek a fogalmak még nem teljesen világosak, gyere a Pénzcsinálókhoz, és ismerd meg őket.

Amit elvárunk:

- tájékozottság gazdasági kérdésekben
- nyitottság, dinamizmus
- a román és a magyar szaknyelv alapos ismerete

Előnyt jelentenek, de nem kizáró jellegűek:

- sokrétű gazdasági ismeretek
- jó írás-, és kifejezőkészség
- újságírói vagy gazdasági jellegű képzettség

Munkavégzés helyszíne: Kolozsvár, a Transindex szerkesztősége.
Munkavégzés ideje: minimum 6 hónap.
Amit a leendő munkaadó kínál: Motiváló környezet egy jó fej csapatban, szakmai fejlődési lehetőség. A Pénzcsinálóknál lehetőséged lesz gazdasági konferenciákon való részvételre és a kapcsolati hálód bővítésére is.
A jelentkezés módja: Ha érdekelt vagy, küldj egy CV-t és egy motivációs levelet az office[kukac]transindex.ro címre 2018. október 10-ig! A jelentkezőket e-mailben értesítjük a jelentkezési határidő lejártát követően.
Határidő: 2018. október 12., péntek
Ezt a hirdetést 2018. szeptember 25-én töltötték fel