hírszerkesztő/közéleti szerkesztő

Iparág: Marketing, média, PR;
Település/megye: Kolozsvár;
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
Pozíciószint: munkatárs
Jogviszony: munkaszerződés
Munkaidő: Napi 8 óra munka, némi rugalmassággal
Feladatok(a pozíció leírása): Érdekel mi történik és miért történik? Foglalkoztat a romániai politikai helyzet? Folyton a híreket bújod? Követed néhány politikus Facebookját? És nem utolsó sorban: szeretnél olyan munkát végezni, amivel pozitív változást idézhetsz elő a környezeteden és ezáltal kicsit a világban is?
Ha nem, megértünk. Ha igen, akkor viszont szerencséd van, mert új kollégát keresünk, aki szívesen foglalkozna közéleti témákkal - de nem csak.
Elvárások: Ha van már újságírói tapasztalatod, az csak előny, de kezdőként is szívesen látunk, a lényeg, hogy legyen elég motivációd, hogy fejlődj és tudd felvenni azt a pörgős ritmust, amire a hírszerkesztéshez szükséged lesz. Fontos a román és az angol nyelvtudás is.
Amit a leendő munkaadó kínál: Jó fej csapat, sok-sok kihívás és szerkesztőség Kolozsvár központjában.

Itt megnézheted kik vagyunk mi.
A jelentkezés módja: Küldj egy CV-t és egy rövid motivációs levelet, valamint lehetőség szerint csatolj néhány korábbi publikációt is. Amennyiben nincsenek még megjelent írásaid, akkor kérünk egy legfeljebb 2 ezer leütéses interjút vagy hírösszefoglalót, hírhátteret tetszőleges közéleti, politikai témában. A jelentkezéseket február 3-áig várjuk az office@transindex.ro címre.
Határidő: 2021. február 3., szerda
Ezt a hirdetést 2021. január 20-án töltötték fel