Gazdasági igazgató

Iparág: Bank, biztosítás, bróker;
Település/megye: Brassó; Sepsiszentgyörgy;
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
Pozíciószint: felsővezető
Jogviszony: munkaszerződés
Munkaidő: Napi 8 óra hétköznaponként
Feladatok(a pozíció leírása):
Pénzügyi / Gazdasági igazgatót keresünk sepsiszentgyörgyi munkavégzéssel, aki pénzügyi/ könyvviteli szempontból vezeti a vállalatot, és minden releváns kérdésben a vezérigazgatónak és az igazgatótanácsnak számol be.

Együttműködik a vezetőség többi tagjával, illetve felügyeli azt, hogy a vállalat a jogszabályoknak, adózási szabályozásoknak, valamint a Román Nemzeti Bank előírásainak megfelelően végezze tevékenységét.

Hozzájárul a vállalat stratégiájával és politikáival kapcsolatos magas szintű döntésekhez.
Vezeti a költségvetéssel, könyvvizsgálattal, valamint a jelentéstevéssel járó tevékenységeket.

Irányítja a könyvelési-számviteli tevékenységet, és biztosítja a pénzügyi dokumentumok, jelentések helyes és időben történő benyújtását az érvényben lévő törvényeknek és rendeleteknek megfelelően.

Biztosítja a jogi előírások, a belső eljárások, valamint a könyvvizsgálók ajánlásainak betartását. Aláírja a társaság működési és adóügyi jelentéseit.
Elvárások:
Ahhoz, hogy eleget tegyen a munkakör által előírt elvárásoknak, a pályázó gazdasági igazgatói/ főkönyvelői tapasztalattal kell rendelkezzen.

Az ideális pályázó örül a szakmai kihívásoknak, kezdeményezőkészséggel rendelkezik és tudja, hogyan ültesse gyakorlatba az elképzeléseket. Tevékenységét a proaktivitás jellemzi, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, valamint sok tapasztalattal a csapat kialakításában és irányításában
Amit a leendő munkaadó kínál:
Amit ígérni tudunk: egy kiváló, segítőkész csapat és versenyképes fizetés csomag !

Fontos és megbecsült értékek: megbízhatóság, korrektség, egyéni munkavégzésre való képesség, szorgalom, mértékletesség az élet minden területén, családcentrikusság és erkölcsös magatartás.

És ami talán legalább ennyire fontos - egy nagyon jó csapat, kellemes munkakörülmények és egy folyamatosan fejlődő intézmény, ahol a munkatársak kreativitására, aktív részvételére állandóan számítunk, és nagyon fontosnak tartjuk.
A jelentkezés módja:
EMAIL-ben a lamsa@lamilieni.ro címre küldött önéletrajz, motivációs levéllel együtt.
Határidő: április 10., szombat
Ezt a hirdetést március 11-én töltötték fel